Wie ben ik?

Mijn naam is Sharon van de Water-Demei. Ik ben geboren op 15 september 1962 op Curaçao. Toen ik 3 jaar oud was ben ik met mijn ouders in  Nederland komen wonen. In 1983 ben ik teruggegaan naar Curaçao, heb ik de HBO-opleiding tot verpleegkundige gedaan en in 1988 heb ik mijn diploma behaald. Ik heb als verpleegkundige zowel op Curaçao als in Nederland in verschillende ziekenhuizen gewerkt.
Ik trouwde in 1992, kreeg vrij snel achter elkaar 3 kinderen en stortte mij volledig op mijn gezin en het moederschap. Na een aantal jaren ernstig ziek geweest te zijn, kreeg ik een andere kijk op het leven en ben ik mij zeer bewust geworden van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik ben mij spiritueel gaan ontwikkelen en heb hiervoor een aantal cursussen gedaan, zoals Reiki en intuïtieve ontwikkeling.

In januari 2008 ben ik begonnen met een pedicure-opleiding en in mei 2009 heb ik mijn diploma  behaald. Ik ben als pedicure aangesloten bij de branchevereniging ProVoet.
Ook volgde ik cursussen, zoals cosmetische voetverzorging, french pedicure, hotstonemassage, kruidenstempelmassage, Lomi Lomi massage en zwangerschapsmassage.
In 2009 ben ik gestart  met de 4-jarige HBO-opleiding reflexzonetherapie bij de Haagse Academie voor Natuurgeneeswijzen. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond in juni 2013.
Tegelijkertijd deed ik ook een opleiding NLP Master Practitioner en Hypnose Master Practitioner, welke ik ook afgerond heb met diploma’s. Hierna heb ik intensieve trainingen gevolgd bij verschillende gerenommeerde hypnotiseurs om mijn kennis op het gebied van hypnose uit te breiden.

Als reflexzonetherapeut ben ik aangesloten bij de VNRT, de vereniging voor gekwalificeerde reflexzonetherapeuten. Met veel plezier volg ik elk jaar een aantal verplichte bijscholingen om mijn vakkennis als reflexzonetherapeut uit te breiden. Zo heb ik onder andere ervoor gekozen om de specialisatie zwangerschapsreflexologie te doen.
In 2014 ben ik gestart met twee opleidingen; SiVAS acupunctuur en Meridiaanleer om meer kennis te vergaren over de visie van de Chinese geneeswijzen.